Ferie/lukkedage: Uge 28 og 29

Ferieplan for skoleåret 2015-16

I SFO'en holder vi åbent på skolefridage og i ferier på nær to uger i sommerferien.

Garderobe

Børnene deler garderobe med en klasse-/årgangskammerat. Hvert har en kasse med sit navn på til opbevaring af ekstra tøj, inde-sko, regntøj osv.

Glemte ting

Glemt tøj opbevares i en glemmekasse ved garderoben og værdigenstande på SFO'ens kontor. Uafhentede ting afleveres til genbrug inden skoleferierne. Børnenes forældre får besked via Tabulex, inden det sker.

Madordning

Børnene i Lindved SFO har mulighed for at blive tilmeldt vores madordning. Det koster ca. 75 kr. pr. måned at være tilmeldt, den aktuelle pris bliver meldt ud via Tabulex. Tilmeldingen foregår via Tabulex og gælder et halvt år ad gangen.

Madpakke

Vi har køleskab til opbevaring af børnenes madpakker.

Særlige hensyn

Det er vigtigt, at vi får besked, hvis der skal tages særlige hensyn til dit barns helbred, psykiske eller fysiske tilstand, så vi kan være forberedte på eventuelle reaktioner.
Har I været i kontakt med PPR, tale/høre konsulent eller lignende, er det også vigtigt, at vi ved det.

Tabulex

Et online værktøj, som vi bruger i SFO’en til registrering, når børnene møder ind, og til kommunikation med forældrene. Du får en indføring i Tabulex, når dit barn starter i Lindved SFO.

Åbningstider

Vi holder morgenåbent fra kl. 6-8 og eftermiddagsåbent fra kl. 14-17 mandag-torsdag og kl.1 4-16 fredag.